Autoriteit Persoonsgegevens

Autoriteit Persoonsgegevens

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. We reageren op ma t/m vr van 9:00 tot 17:00u.
Follow us
Alexa global traffic share
Twitter followers
Team Size
1–10
Employees
Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens deelt AVG-boete van 460.000 euro uit aan ziekenhuis

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens krijgt extra geld voor handhaving van AVG

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens ontving 20.000 privacyklachten sinds AVG

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens: cookiemuur op websites mag niet

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens ontvangt 21.000 meldingen van datalekken in 2018

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens beboet Uber voor te late melding datalek

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens int eerste dwangsommen voor overtreding AVG

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt voor AVG-oplichting via 'boetes'

NUtech

Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt voor onofficieel AVG-keurmerk

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens waarschuwt voor bedrijven die AVG-keurmerk aanbieden

NUtech

'Leegloop bij Autoriteit Persoonsgegevens zorgt voor problemen'

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens gaat in gesprek met KvK over verkoop van data

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens: komende versie Windows 10 voldoet aan privacyregels

Data News NL

Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens lekt gegevens van eigen personeel

NUtech

Autoriteit Persoonsgegevens lekte per ongeluk namen van personeel

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens gaat camera's in saunakleedkamers onderzoeken

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens onderzoekt verwerking bsn in btw-nummers zzp'ers

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens: Facebook overtreedt privacywet

Tweakers

Autoriteit Persoonsgegevens krijgt meer meldingen van gemeentelijke datalekken

Tweakers

Stemwijzers passen beleid aan na waarschuwing Autoriteit Persoonsgegevens