Dyqan Taxi

Dyqan Taxi

Dyqan Taxi

Dyqan Taxi Dyqan Online per blerje te sigurta sigurta ne Shqiperi dhe Kosove Bli online Celular, Aksesore, SmartBand, Ora, Veshje, elektronike, etj
Type
B2c
Founded
2015
Follow us
Alexa global traffic share
Twitter followers

Team members

Melina gee
manager