Movida Albania

Movida Albania

Movida Albania

Movida.al eshte nje kompani e specializuar ne blerjet online. Synimi jone eshte garantimi I mimeve me te mira ne treg per veshje, atlete & kepuce. Gjithashtu ofrojme nje game te gjere produktesh elektronike ora dhe aksesore parfume, kozmetike & libra.
Follow us
Alexa global traffic share
Team Size
1–10
Employees
Location
Headquarters

No recent coverage

Index constantly checks hot and trending companies for their latest activity. We haven't gotten to this company yet, but if you follow it you'll be the the first to know when Movida Albania makes some noise.